نوشتن رپورتاژ آگهی مزایای بسیاری دارد اما نه در مواقعی که برای نوشتن آن وقت صرف نکنید! نوشتن رپورتاژ آگهی و تولید محتوای آن بعد از یافتن سایت مناسب جهت انتشار، مهمترین قسمت این پروسه است. به دلیل اهمیت بالای این موضوع این پست را به همین موضوع یعنی ویژگی های یک رپورتاژ خبری اختصاص داده ایم؛ پس با انیکا همراه باشید.
رپورتاژ خبری چیست؟
با این که در پستهای قبلی به طور مفصل به این موضوع پرداختیم اما جهت یادآوری توضیحات کوتاهی در این باره را ارائه میدهیم. امروزه رپورتاژ آگهی یکی از محبوبترین روشهای تبلیغات برای کاربران و صاحبان کسب و کار ها است. روشی که نه تنها موجب آزردگی خاطر کاربران نمیشود، بلکه با ارائه اطلاعات صحیح و موثق باعث و بانی کمک به آنان خواهد شد. رپرتاژ آگهی در واقع رسانهای متشکل از متن و عکس و سایر ابزارهای انتقال مفهوم است که به طور غیر مستقیم خدمت یا محصولی را معرفی میکند. در واقع کاری که شما باید بکنید این است که یک متن پرمحتوا درباره محصول یا خدمت خود بنویسید و سپس آن را در یک وبسایت پربازدید قرار دهید.
مزایای نوشتن رپورتاژ خبری چیست؟
شما با قرار دادن ریپورتاژ خبری در سایت های پربازدید، در واقع بخشی از سابقه آن سایت را که برای بدست آوردن آن سالها وقت صرف شده است را از آن خود میکنید اما چگونه؟ در واقع شما در متن رپورتاژ خود به طور مستقیم خود را معرفی نمیکنید بلکه با قرار دادن لینکهایی به کاربر نشان میدهید که برای استفاده از آن محصول یا خدمت میتواند به شما مراجعه کند. سایت مورد نظری که رپورتاژ در آن قرار گرفته است دارای بازدیدکنندگان بسیاری است و به طبع افراد زیادی به سوی سایت شما کشیده خواهند شد. از سویی دیگر با دریافت چند بک لینک از آن سایت قطعا رتبه سایت شما در گوگل هم به طور قابل توجهی افزایش یافته و همین باعث بازدید هرچه بیشتر از سایت شما خواهد شد. پس شما با استفاده از رپرتاژ خبری یا آگهی با یک تیر چند نشان را میزنید.
چگونه یک رپورتاژ خبری خوب بنویسیم؟
هر چقدر سایتی که میخواهید در آن رپورتاژ قرار دهید دارای سابقه عالی و بازدید بیشتری باشد، اگر شما رپورتاژ خبری خوبی ننویسید نمیتوانید افراد زیادی را به سوی خدمت یا محصول خود جذب کنید. در این جا به طور مفصل به شما توضیح خواهیم داد که چگونه رپورتاژ خبری خوب بنویسید:
نوشتن یک تیتر جذاب برای رپورتاژ آگهی
اگر بخواهیم رک و راست بگوییم، تیتر مهمترین بخش رپورتاژ شما است ( نه همهی آن). بر همه روشن است که نوشتن یک تیتر جذاب میتواند بازدیدکنندگان بسیاری را به سوی خود جذب کند. یک تیتر مناسب محتوای شما را در فضای مجازی اعم از شبکههای اجتماعی، موتورهای جست و جو و … در معرض دید و کلیک بیشتری قرار میدهد. اما تیتر رپرتاژ خبری باید شامل چند کلمه باشد؟ چه واژههایی برای تیتر مناسب تر است؟ کدام یک از واژهها به هچ وجه نباید در تیتر رپورتاژ استفاده شوند و این که آیا موتورهای جست و جو به تیتر شما اهمیت میدهند؟
منبع:
No comments:
Post a Comment